2015-09-09 08:57:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma hihetetlen energiákkal rendelkezik

Napi horoszkóp szeptember 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyébe lépett: szinte mindenkivel szemben meleg, baráti érzéseket táplál, és ma egy új szerelem is megszülethet. Legyen óvatos, mikor saját élvezeteit hajszolja, nehogy túlzásokba essen, vagy megbántsa vele szeretteit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma hihetetlen energiákkal rendelkezik, melyeket képes lesz hatékonyan használni, különösen akkor, ha kreatívan szeretné kifejezni önmagát. Remek a mai nap ahhoz, hogy új dolgokba fogjon, lehetőleg olyasmibe, amit egyedül végezhet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma tele lesz energiával, és úgy érzi, hogy szétrobban, ha sürgősen nem csinál valamit. Ha nem tudja helyes mederbe terelni vagy levezetni ezt az energiát, az könnyen betegség vagy baleset formájában törhet utat magának.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai bolygóállás nem kedvez az összpontosításnak. A túláradó energia valósággal szétfeszíti. Ha íróasztalhoz van kötve, és ülőmunkát kényszerül végezni, néha akkor is keljen fel és - jobb híján - ugrálja ki magát a kávészünetekben.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ahogyan ma reagál a különböző helyzetekben, az elárulja, hogy valójában hányadán áll önmagával, és megvan-e önben a belső béke. Ha a reakciói túlnyomórészt negatívak, valószínűleg eljött az átértékelés és a változtatások ideje.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Energiaszintje magas, ilyenkor rengeteg munkát el tud végezni, különösen, ha fizikai tevékenységről van szó. Ma könnyen megy az együttműködés másokkal, még vezető szerephez is juthat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A legjobban úgy tudja kihasználni ezt a napot, ha egyedül dolgozik, és azokat a feladatokat végzi, melyeket a legjobban szeret. Közben gondolkozhat azon, hogy milyen változtatásokkal válhatna még hatékonyabbá.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma semmit se tartson magában, vezesse le a feszültségét. A legjobb lenne, ha valamilyen aktív, élénk fizikai tevékenységet végezne, ez segítene kézben tartani a helyzetet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Azt hiszi, önben az agressziónak a csírája sem található meg? Nos, legyen óvatos, mert ma könnyen kiderülhet, hogy csak elfojtja magában az indulatait! Ez esetben mágnesként vonzza majd azokat az embereket, akik segítenek felszínre hozni a rosszabbik énjét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha mások harciasan lépnek fel önnel szemben, vizsgálja meg először önmagát:  nem a saját viselkedésével, gesztusaival hívja-e ki őket maga ellen?

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lehetséges, hogy ma egy üzleti tárgyalás, vagy egy banki ügyintézés során találkozik valakivel, akivel szerelemre lobbannak egymás iránt. Ez a viszony a társadalmi helyzetét is megerősítheti majd.

Halak: II. 19. - III. 20.
Az ősz során rejtélyes, „lebegő" érzés keríti hatalmába. Mindez a megjelenésén és a kisugárzásán is nyomot hagy, rendkívüli erővel vonzza magához azokat az embereket, akik romantikus szerelmi kapcsolatra vágynak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: